FAQ'S


Er det Sikkert?

Ja! Vi har gennem mange år prøvet at rense sko med forskellige produkter og kan komme frem ti at vores tilgangs metoded ikke gøre nogen skade.


Hvilke produkter bruger i?
Vi har efter mange år afprøvet forskellige produkter og vi er kommet frem til efter vores menig at Jason Markk og Angelus giver det bedste resultat.


Kan i rense ruskind & Nubuck?

Ja! det produkter vi vælger kan er blevet godkendt og afprøvet af os selv til at rense alle materialer, f.eks. læder, ruskind, nubuck, nylon, canvas, vinyl, gummi, cloth.

NOTE:  Vi gør dog opmærksom p at ruskind og nubuck er et følsom materiale. Farvet ruskind vil ændre udtryk når det kommer i kontakt med vand. Og man vil derfor skulle vakse hele skoen for ikke at have forskelligheder i skoen.


Hvad for sålen til at blive gul?

De fleste såle er lavet af syntetisk gummi og når det kommer i kontakt med ilt, sker der en kemsik reaktion der for gummien til at oxidere og derved giver den et gult udtryk. UV lys er også med til at

accelerere processen.

Vi er dog kommet frem til et produkt udvilket af Angelus, som giver skoen sit udtryk tilbage 


Hvordan Betaler jeg?

Man betaler først når man har modtaget skoen og man sammen med CleanFathers har gennemgået den. Vi modtager MobilPay og kontanter.