Hvem er vi?


Vi er to drenge med en stor passion for sneakers. Vi har derigennem lært, hvor tidskrævende og besværligt det kan være at skulle rense og holde sine sneakers.

Da vi længe har gået op i sneakers og altid har været opmærksomme på at skulle holde dem rene og pæne, har vi opbygget en masse viden omkring, hvordan man behandler sine sneakers bedst.

Rensningformer


Vi ved gennem mange års erfaring, hvordan forskellige materialer kræver forskellige behandlinger og forskellig pleje. Vi sørger for at rense skoene skånsomt og med de rigtige produkter så dine sneakers ikke tager skade. På den måde får du altid de flotteste og mest velholdte sneakers tilbage.Vi ville derfor gerne bruge vores erfaring og selvlærte ekspertise til at hjælpe andre med at holde deres sneakers rene. Vi startede derfor i 2019 med at udtænke CleanFathers. Desuden har vi gennemtestet vores rengøring på vores egne sneakers og kan derfor stå 100% inde for kvaliteten.

Kvalitetssikring


Vi dobbelttjekker alle vores rensede sko for snavs. Skulle der være noget bliver de straks renset igen så du modtager et par rene sneakers.